گروه معادن مس
 
شرکت ملی مس و دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه همکاری امضا کردند
نشان دانشگاه آزاد اسلامی به دکتر خرمی‌شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اهدا شد
گروه معادن >مس - شرکت ملی صنایع مس ایران و دانشگاه آزاد اسلامی با هدف گسترش همکاری‌ها و استفاده از توانمندی‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
 
به گزارش ماین نیوز، دکتر امیر خرمی شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در مراسم امضای این تفاهم‌نامه که عصر دوشنبه 25 دی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، طی سخنانی ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام الهادی(ع) گفت: هدف از امضای این تفاهم‌نامه استفاده از توانمندی‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی و برطرف کردن نیازهای متقابل و هم‌افزایی بیشتر است.

وی، ارائه آموزش‌های مهارت‌محور در حوزه‌های مختلف فنی مهندسی، بهداشت و مراقبت‌های پزشکی و علوم اجتماعی را ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه برشمرد و اظهار کرد: باتوجه‌ به سیاست‌گذاری‌هایی که در این شرکت انجام شده، خود را مقید می دانیم که از تمام ظرفیت‌های تحقیقاتی و علمی موجود استفاده کنیم.

وی به ظرفیت‌های بالای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه یکی از اولویت‌های همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران است.
خرمی‌شاد با بیان اینکه کمیته راهبری برای تسهیل در انجام و اجرایی‌کردن مفاد تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است، گفت: این کمیته متشکل از همکاران هر دو طرف بوده و مقرر شده است کمیته مذکور موضوعات بین دو طرف را مشخص و مراحل اجرایی آن را فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه شرکت ملی صنایع مس ایران یکی از شرکت‌های بزرگ و با ارزش کشور است، اظهار کرد: شرکت مس دومین یا سومین شرکت بزرگ بورسی اوراق بهادار به شمار می رود و از گستردگی بالایی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت مس با اشاره به وجود 49 میلیون و 600 هزار نفر سهامدار در شرکت مس افزود: 28 هزار و 500 نفر به طور مستقیم در شرکت مس اشتغال دارند و با احتساب پیمانکارانی که داریم، این تعداد به 100 هزار نفر خواهد رسید.

وی، حمایت از پایان‌نامه‌ها، مقالات و رساله‌های تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از جمله مفاد این تفاهم‌نامه بیان کرد و افزود: رساله‌ها و مقالاتی که در راستای نیازمندی‌های شرکت مس و مطابق با موضوعات همکاری این تفاهم‌نامه باشد در اولویت حمایت قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه همواره نزدیکی صنعت و دانشگاه از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده است، ابراز امیدواری کرد، بتوانیم از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده و زمینه حضور استادان و دانشگاهیان را در شرکت ملی مس مهیا کنیم.

خرمی‌شاد با اشاره به اینکه در حال حاضر استفاده از انرژی‌های پاک و دستیابی به کربن صفر الزام است و نه انتخاب، گفت: یکی از کلیدی‌ترین مباحث در زمینه انرژی های پاک تامین نیاز به فلزات و آلیاژهایی است که از جمله آنها می‌توان به فلز مس اشاره کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به تاکید وزیر صمت در زمینه استفاده از خودروهای برقی، افزود: نیاز مس خودروهای برقی نسبت به خودروهای فسیلی بیش از دو برابر بیشتر است و در آینده نیز نقش و اهمیت این فلز دو چندان خواهد شد.

خرمی‌شاد با اشاره به صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر، میزان سرمایه این صندوق را 50 میلیارد تومان بیان کرد و از تصمیم شرکت مس به افزایش آن در آینده به 1000 تومان میلیارد خبر داد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به اقدامات موثر مرکز نوآوری شهید ستاری ابراز امیدواری کرد، با استفاده از ظرفیت‌های موجود و گسترش همکاری‌ها، گام های بزرگ‌تری را در این مسیر برداریم.

سیر تحول صنعت مس نشان از اتفاقات نو دارد

همچنین در ادامه این مراسم، دکتر محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مؤثربودن اقدامات شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه صنعت و معدن گفت: معادنی که در کوه‌ها نهفته شده، نعمت خداوند است. مسیری که خداوند ترسیم کرده نشان می‌دهد، نتیجه استخراج از این معادن باید نصیب مردم شود.

وی با بیان اینکه وارد کردن فناوری به تنهایی کافی نیست و باید استفاده و آموزش فناوری را نیز مدنظر قرار دهیم، اضافه کرد: سیر تحول صنعت مس بیانگر اتفاقات نو است؛ لذا ما نیز می‌خواهیم مسیر را هموار و زمینه پیشرفت را فراهم کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید برای تمایل جوانان به رشته‌های مهندسی اقدامات بیشتری انجام دهیم، خاطر نشان کرد: باید برای رونق رشته‌های مهندسی تلاش بیشتری به عمل آوریم و جوانان را برای تحصیل در این رشته‌ها ترغیب کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه و صنعت باید به‌گونه‌ای عمل کند که جوانان از دوران تحصیل در مدرسه بدانند که می‌توانند در این زمینه‌ها سرمایه‌گذاری کنند و در آینده خود و کشور اثرگذار باشند.

وی با برشمردن اهمیت آشنایی جوانان با صنعت مس و محصولات پایین دستی اظهار کرد: ایجاد اشتغال و حمایت از صنایع پایین‌دستی یا مقوله‌هایی نظیر اکتشاف و استخراج از ضرورت بالایی برخوردار است.

طهرانچی با تاکید بر تهیه برنامه علمی در زمینه اکتشاف، استخراج و فناوری در صنعت مس بیان کرد: با استفاده از این روش هر چالشی که پیش رو داشته باشیم را می‌توان از بین برد.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی را مانند پلی بین دانشجویان و شرکت مس دانست و گفت: صندوق پژوهشی فناوری دانشگاه نیز اعلام آمادگی می‌کند تا همکاری بیشتری با گروه CVC شرکت مس داشته باشد.

در پایان مراسم که جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت ملی صنایع مس ایران حضور داشتند، دکتر طهرانچی نشان دانشگاه آزاد اسلامی را به دکتر خرمی‌شاد، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اهدا کرد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۳۶
کد مطلب: 70912
 
مرجع : مس پرس