گروه صنایع معدنی فولاد
 
پیام نوروزی مدیرعامل شرکت ملی فولاد:
اجرا و راه اندازی طرحهای فولادی استانی موجب شکوفایی خواهد شد
گروه صنایع معدنی >فولاد - مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران اعلام کرد: اجرا و راه اندازی طرحهای فولادی استانی دارای پیامد رشد و شکوفایی برای کشور است و این شرکت به عنوان مسئول آنها را دربر خواهد داشت.
به گزارش ماين نيوز، محمد خانداداش پور در پیام خود به مناسبت نوروز93 تصریح کرد: روزهای پایانی سال 92 را درحالی سپری می کنیم که خبر مسرت بخش تصویب ماندگاری شرکت ملی فولاد ایران روحیه و انگیزه فوق العاده ای را در همه ما ایجاد کرده است.

دولت دهم در سال پایانی فعالیت خود، تصمیم به انحلال شرکت ملی فولاد ایران گرفته بود که این موضوع در دولت یازدهم ملغی شد.

وی در پیام خود آورده است، بدون تردید شرایط جدید برای همه ما به عنوان وارثان بیش از نیم قرن دانش و تجربه در شرکت ملی فولاد ایران، اجرای طرحهای توسعه و تولید فولاد در کشور مسئولیت سنگینی را ایجاد کرده است.

انتظار می رود تولید فولاد خام کشور امسال به 15 میلیون تن برسد و ظرفیت کنونی تولید فولاد ایران بالغ بر 20 میلیون تن اعلام شده و قرار است ظرفیت این بخش درافق 1404 به رقم 55 میلیون تن برسد.

ایران اکنون در بین کشورهای عمده تولیدکننده فولاد جهان جایگاه پانزدهم را به خود اختصاص داده است.

خانداداش پور در این پیام با تاکید بر مسئولیت خطیر همکارانش در شرکت ملی فولاد ایران برای اجرای طرحهای هفتگانه فولادی، اطمینان داده است که با همدلی و عزم جدی می توان با تمام توان در جهت تحقق هدف مذکور گام برداشت.

پیش بینی شده است که هفت طرح فولادی استانی هریک با ظرفیت 800 هزار تن که تا یک میلیون تن قابل افزایش است ، در سال 1394 تکمیل شود.

فولاد میانه (آذربایجان شرقی)، قائنات (خراسان جنوبی)، سپیددشت (چهارمحال و بختیاری)، شادگان (خوزستان)، نی ریز (فارس)، بافت (کرمان) و سبزوار (خراسان رضوی) هفت طرح فولادی استانی محسوب می شوند.

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: تولید فولاد خام در 11 ماهه سال جاری به رقم 14 میلیون و 310 هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه در سال 1391 رشد 8.8 درصدی را نشان می دهد.

تولید محصولات فولادی نیز در 11 ماهه امسال توسط بخش دولتی و خصوصی به 15میلیون و 148 هزارتن رسید.

واردات محصولات فولادی در سال 92 به رقم 2.2 میلیون تن رسید، در حالی که در سال 91 این رقم برابر با سه میلیون تن بود.

دوره 10 ماهه سال جاری میزان صادرات محصولات فولادی به یک میلیون و 500 هزار تن رسید و برپایه دوره مورد بررسی شاهد رشد 31 درصدی صادرات نسبت به 10 ماهه 91 بودیم.

رشد متوسط تولید فولادسازان جهان حداکثر چهار تا پنج درصد ثبت شده، در حالی که ایران بالاترین رشد را در دوره مذکور داشت.

سیاست آزادسازی صادرات فولاد خام و تولیدات جانبی آن که دی ماه 92 از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شد، نقش موثری در افزایش صادرات این بخش داشت.

واحدهای فولادسازی مبارکه، ذوب آهن (اصفهان) فولاد خوزستان و خراسان عمده تولیدکنندگان فولادی کشور محسوب می شوند که اکنون 50 درصد تولید این بخش مربوط به مبارکه است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۴۹
کد مطلب: 5564