گروه معادن سنگ و مصالح ساختمانی
 
قیاثوند مطرح کرد:
استمداد صنعت سنگ از معاون اول رئیس جمهوری
گروه معادن >سنگ و مصالح ساختمانی - رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایی سنگ ایران با اشاره به دریافت مالیات بر ارزش افزوده و جرایم سرسام آور گفت: با شرایط موجود برای واحدهای سنگبری اخراج کارگران در روزهای آتی بسیار محتمل است.
به گزارش ماین نیوز، خداداد قیاثوند با اشاره به انتقال مشکلات صنعت سنگ ایران طی نامه ای به معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: صنعت سنگ کشور با بیش از پنج هزار واحد سنگبری و هزار و ۲۰۰ واحد معدنی یکی از بزرگترین صنایع کشور با بیش از ۱۵۰ هزار نفر اشتغال مستقیم است.

وی بیان داشت: این حوزه در چند سال اخیر با توجه به رکود بی سابقه ۲۰ هزار نفر تعدیل نیرو داشته و بیش از ۱۰۰ هزار نفر به واسطه تعطیلی واحدهای سنگبری در حال بیکار شدن هستند.

قیاثوند با اشاره به طرح مشکلات متعدد و فراوان صنعت سنگ همچون سایر صنایع و بنگاه های کشور در این نامه گفت: دریافت مالیات بر ارزش افزوده و جرایم سرسام آور آن به یکی از اساسی ترین مشکلات واحدهای سنگبری تبدیل شده است.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایی سنگ ایران با بیان اینکه این مشکل از چند سال پیش در جلسات مکرر با مجلس و دولت و سازمان های مربوطه پیگیری ولی متاسفانه تا به حال موفق به رفع آن نشده ایم گفت: همچنان این قانون که قرار بود مصرف را هدف بگیرد تولید را هدف گرفته که این روند در نهایت منجر به تعطیلی سنگبری های کشور در چند استان بزرگ از جمله اصفهان شده است.

قیاثوند تصریح کرد: از آنجا که امکان فعالیت با شرایط موجود برای واحدهای سنگبری امکان پذیر نیست اخراج کارگران در روزهای آتی بسیار محتمل است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در این نامه خطاب به معاون اول رئیس جمهور آمده است که جلسه ای با حضور هیئت مدیره و نمایندگان تشکل های مربوطه به همراه استانداران استان های صاحب صنعت سنگ و روسای مجامع، نمایندگان مجلس استان های مربوطه با دکتر جهانگیری تنظیم و تشریک مساعی در خصوص جلبوگیری از تعطیلی بیش از پیش واحدهای یاد شده صورت گیرد.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایی صنعت سنگ با بیان اینکه در این نامه برخی از دلایل عدم توانایی پرداخت مالیات بر ارزش افزوده این واحدها اعلام شده است، گفت: با توجه به اینکه بستر لازم به لحاظ فرهنگی و سیستمی در قالب طرح جامع مالیاتی فراهم نشده است لذا اخذ مالیات از خریدار با شرایط فعلی امکان پذیر نبوده و بدیهی است مالیاتی که اخذ نشده قابل پرداخت نیست.

قیاثوند در ادامه سخنان خود افزود: با توجه به شرایط بی سابقه رکود در پروژه های عمرانی و ساختمانی شرایط فروش و برگشت نقدینگی حداقل شش ماهه بوده که در این صورت وجهی دریافت نشده است، لذا قابلیت کسر مالیات را نیز ندارد.

وی با بیان اینکه رقابت شدید بیش از پنج هزار واحد سنگبری و رکود بی سابقه بازار مسکن حاشیه سود این صنعت را به حداقل و گاهی زیان رسانده است و حال در این وضعیت آیا می شود درصد مالیات بر ارزش افزوده از مشتری اخذ کرد؟ گفت: بیش از ۷۰ درصد چک های صادره از سوی مشتریان پس از سر رسید نقد نمی شوند و این در صورتی است که مالیات بر ارزش افزوده و جرایم سرسام آور آن از واحدهای سنگبری مطالبه می شود.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایی صنعت سنگ در ادامه سخنان خود با بیان اینکه علیرغم اینکه در هیچ یک از فاکتور های فروش واحدهای سنگبری مالیات بر ارزش افزوده اخذ نشده ولی متاسفانه از یک سو تمام فروش واحدهای سنگبری را محاسبه و از سویی فاکتورهای خرید(اعتبار خرید) را به راحتی رد می کنند گفت: برخورد آمرانه و گاهی خارج از متانت برخی از مسئولان مالیاتی کشوری و استانی نارضایتی بیش از پیش را برای مدیران و سرمایه گذاران این صنعت فراهم کرده که شایسته نظام اسلامی و دولت تدبیر و امید نیست.

قیاثوند سخنان خود ضمن سپاس از عنایت و توجه معاون اول رئیس جمهور خواستار اقدام لازم و عاجل در این زمینه شد و گفت: رونوشت این نامه نیز برای استانداران استان های اصفهان، لرستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، مرکزی، آذربایجان غربی، یزد، تهران، قم، فارس و همدان نیز ارسال شده است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۶
کد مطلب: 27105
 
مرجع : خبرگزاری مهر