گروه معادن
 
محمدپور:
هفت معدن در منطقه دماوند فعالیت دارند
گروه معادن - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در منطقه دماوند هفت معدن در ارتفای بالای دو هزار و 200 متر فعالیت دارند، اظهار داشت: دو معدن زمان بهربرداریشان به اتمام رسیده است و پروانه جدید تمدید نخواهد شد و صاحبان پنج معدن دیگر نیز آماده ایجاد فضای تعامل و منطقی با دو سازمان متولی هستند.
به گزارش ماین نیوز، محمد محمدپور عمران پیش از پایان بازدید یکروزه از معادن منطقه دماوند با اشاره بر اینکه قله دماوند در آستانه ثبت جهانی است، بیان داشت: باید با ایجاد فضای برد و برد با معدنداران وارد مذاکره شد تا هرچه زودتر وضیعت این منطقه به فضای مطلوب خود برسد.

محمدپور با اشاره بر اینکه بازدید از معادن مناطق دماوند به خواست دو سازمان گردشگری و صنعت،معدن و تجارت صورت گرفته است،بیان کرد: امروز هر دو سازمان در این منطقه حضور پیدا کرده ایم تا بتوانیم به رفع مشکلات این پنج معدن بپردازیم و هرچه سریعتر مشکلات را مرتفع سازیم.

وی به یکی از راه حل های موجود برای مشکلات این پنج معدن اشاره کرد و گفت: باید برای ثبت جهانی دماوند با عزم کشوری یا جبران خسارت منطقی برای این پنج معدن در نظر گرفت و یا به این معدن داران در ارتفاعات پایین دست اجازه بهره برداری داد.

محمدپور عمران افزود: دماوند باید با پتانسیل های موجود در این منطقه قطب گردشگری شود و از تمامی جاذبه های دماوند باید استفاده درست صورت گیرد تا این قله به جایگاه واقعی خود برسد.

دماوند باید هرچه زودتر به ثبت یونسکو برسد

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مازندران با بیان اینکه دماوند به عنوان یک میراث ملی از گذشته برایش کدهای حریم منظر تعریف شده است،عنوان داشت: تمامی فعالیت های موجود در این منطقه باید همخوانی با کدهای تعریف شده داشته باشد.

دلاور بزرگ نیا با اشاره بر اینکه سازمان میراث فرهنگی به دنبال این است که برای هرچه بهتر شدن منطقه دماوند کدهای ارتفایی را تغییر داده و به ارتفاع پایین تری محدودیت ها را برسانیم، اظهار داشت: به کمک انجمن معدن و سازمان صنعت،معدن و تجارت در حال بررسی این موضوع هستیم.

این مسئول گفت: پنج معدن فعال در منطقه دماوند بزودی پروانه بهره برداریشان به اتمام خواهد رسید و سازمان صنعت،معدن و تجارت به هیچ وجه برای معادن در ارتفای دو هزار و 200 متر پروانه صادر نخواهد کرد.

بزرگنیا با اشاره بر اینکه این فرصت همیشه باقی نیست که پرونده یک اثر ملی برای ثبت جهانی باز باشد،بیان داشت: باید مشکلات را با معدن داران در یک فضای مناسب و منطقی حل کنیم تا هر چه زودتر این سرمایه ملی به ثبت یونسکو برسد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۰
کد مطلب: 11435