گروه معادن ساير حوزه ها
 
با راه اندازی واحد شمش منیزیم در شرکت فروسیلیس غرب پارس
میدکو به چرخه تولید شمش منیزیم پیوست
گروه معادن >ساير حوزه ها - روز چهارشنبه سوم اسفند ۱۴۰۱ مراسم راه‌اندازی تولید شمش منیزیم توسط شرکت فروسیلیس غرب پارس در مجتمع فروسیلیس همدان برگزار شد.
 
به گزارش ماین نیوز، در این مراسم که به مناسبت راه‌اندازی تولید شمش منیزیم توسط شرکت فروسیلیس غرب پارس و ورود شرکت میدکو به جمع تولید‌کنندگان این محصول با ارزش و کاربردی برگزار شد، قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و رئیس هیئت مدیره میدکو ، پورمند مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) و همچنین میرابوالفتحی مدیر عامل شرکت فروسیلیس غرب فارس به ایراد بیانات پرداختند.

میدکو نیز به جمع صادرکنندگان شمش منیزییم در دنیا پیوست

پورمند با تبریک اعیاد ماه رجب و اعیاد شعبانیه پیش رو با توضیح کوتاهی در خصوص این پروژه تصریح کرد: مدت زمان اجرای پروژه حدودا 33 ماه یعنی کمتر از سه سال بوده و همچنین یکصد و چهل نفر اشتغال مستقیم را این پروژه شامل بوده است. مجموعه مشارکتی که این کار را عملیاتی کردند شرکت های معیار صنعت، مانا ساز و wmy بوده که با مشاوره پیشرو ذوب، خوشبختانه این پروژه را توانستند در زمان بسیار کوتاهی به نحو احسن انجام دهند.

وی همچنین با تشکر از بانک پاسارگاد اضافه کرد: به سهم خود در جامعه معدنی کشور از دوستان بانک پاسارگاد، گروه مالی پاسارگاد و شخص دکتر قاسمی که همواره در فکر توسعه و ثروت آفرینی در کشور هستید تقدیر و تشکر می‌نمایم. انشالله با عنایت خداوند سرزمین ایران اسلامی روز به روز بیشتر در مسیر توسعه به پیش رود.

در ادامه مراسم قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و رئیس هیئت مدیره میدکو نیز طی سخنانی کوتاه از مجموعه میدکو و شرکت فروسیلیس غرب پارس تشکر و قدردانی کرد.

میدکو تنها صادرکننده شمش منیزیم در خاورمیانه

میدکو در نظر دارد تا پایان نیمه اول سال 1402 به ظرفیت تولید 6000 تن شمش منیزیم برسد. از جمله مهمترین مزیت میدکو برای تولید شمش منیزیم این است که در وهله اول دولومیت با عیار مناسب برای تولید این محصول را داشته و همچنین فروسیلیس که مهمترین بخش این تولید است را نیز در نزدیکی کارخانه در دسترس دارد.

لازم به ذکر است این محصول با ارزش در هیچ کشور دیگریی از خاورمیانه تولید نمی‌شود. تنها ترکیه در مقطعی دست به تولید این محصول زد که در نهایت به دلیل نداشتن فروسیلیس مجبور به توقف پروژه شد.

شمش منیزیم جزو فلزات قلیایی خاکی محسوب می‌گردد و جایگاه هشتم فراوانی را در پوسته زمین دارد.

منیزیم‌ها شباهت زیادی به آلومینیوم دارند و دارای رنگ نقره ای می باشند. عموما شمش‌های منیزیم در صنایعی مانند: پزشکی، کشاورزی و خودروسازی استفاده می‌گردند.

کاربرد شمش منیزیم در صنایع ذوب و ریخته‌گری دیده می‌شود، همچنین در صنایعی که به ریخته‌گری نیاز دارند و یا مکمل آن هستند از شمش منیزیم استفاده می‌کنند. مانند: چرخ‌های آلومینیوم خودرو، پیستون، موتور و حمل و نقل قطعات مربوط به ریخته‌گری.

یکی دیگر از موارد استفاده شمش منیزیم، تجهیزات ورزشی است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۵۰
کد مطلب: 64660
 
مرجع : پایگاه خبری معدن نیوز