گروه صنایع معدنی آلومینیوم
 
زمینه‌های رشد صنعت آلومینیوم
گروه صنایع معدنی >آلومینیوم - صنعت آلومینیوم در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال‌های گذشته، شرایط مناسبی را تجربه کرده است و جای این امیدواری وجود دارد که در سال‌جاری، این صنعت بتواند به پیشرفت و توسعه بیشتری دست پیدا کند. مشکلات مربوط به مسائل ارزی و کمبود واردات، شرایط مناسبی را برای پیشرفت صنایع پایین‌دستی صنعت آلومینیوم به‌وجود آورده و این موضوع به شرکت‌های بخش خصوصی کمک کرده است. با توجه به این شرایط برخی شرکت‌ها در صنایع پایین‌دست آلومینیوم توانسته‌اند طی سال گذشته با تمام ظرفیت خود کار کنند.
 
به گزارش ماین نیوز، در همین راستا شرکت آلومینیوم پارس، بزرگ‌ترین تولیدکننده کویل، ورق و فویل آلومینیومی در کشور، جزو شرکت‌هایی است که سال گذشته با تمام ظرفیت و نیروی انسانی ۸۰۱ نفری برای تامین مواد اولیه صنایع مادر مشغول به کار بوده است.
مواد اولیه وارداتی گران‌ تر از قیمت جهانی

مدیرعامل شرکت آلومینیوم پارس با اشاره به میزان تولید شرکت آلومینیوم پارس در سال گذشته و میزان صادرات این شرکت بیان کرد: میزان تولید شرکت آلومینیوم پارس در سال گذشته ۲۴ هزار تن بوده است. هوشنگ گودرزی در پاسخ به این پرسش که صنعت آلومینیوم در حال حاضر با چه مشکلاتی روبه‌رو است، اظهار کرد: تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع بالادستی صنعت آلومینیوم از خارج کشور، بارزترین مشکل موجود در این صنعت است. وی در ادامه افزود: تحریم‌ها باعث شده مواد اولیه مورد نیاز صنعت آلومینیوم با قیمت گران‌تری نسبت به قیمت جهانی تهیه شود که این موضوع، روی صادرات محصولات تولیدی صنعت آلومینیوم تاثیر منفی می‌گذارد.
تحریم‌ها مانع پیشرفت صنعت آلومینیوم

رئیس سندیکای آلومینیوم در پاسخ به این پرسش که صنعت آلومینیوم ایران با استانداردهای جهانی چقدر فاصله دارد، گفت: صنعت آلومینیوم صنعتی انرژی‌بر است و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، انرژی کافی را برای توسعه و پیشرفت در این صنعت در اختیار دارند.

گودرزی اظهار کرد: ایران به دلیل برخورداری از انرژی کافی، نسبت به کشورهای دیگر، ظرفیت لازم را برای توسعه صنعت آلومینیوم دارد و اگر تحریم‌ها وجود نداشتند، زمینه پیشرفت بیشتر صنعت آلومینیوم ایران فراهم می‌شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: کشورهای مستقر در خاورمیانه، انرژی کافی برای توسعه صنعت آلومینیوم را در اختیار دارند و این موضوع، یک امتیاز نسبت به بقیه کشورها که انرژی کافی در اختیار ندارند، محسوب می‌شود.
زمینه رشد صنعت آلومینیوم فراهم شده است

رئیس سندیکای آلومینیوم در پاسخ به این پرسش که سال ۱۴۰۰ را برای صنعت آلومینیوم چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: صنعت آلومینیوم در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ وضعیت بهتری خواهد داشت.

گودرزی اظهار کرد: تولید شرکت سالکو در سال ۱۴۰۰ افزایش یافته و در سال‌جاری، شرایط مناسبی برای پیشرفت و رشد صنایع پایین‌دستی صنعت آلومینیوم فراهم شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به شرایط به‌وجود آمده، امیدوار هستیم رشد صنایع پایین‌دستی صنعت آلومینیوم ادامه داشته باشد و افزایش تولید محقق شود.
تحریم‌ها به صنایع پایین‌دستی کمک کرده

رئیس سندیکای آلومینیوم در پاسخ به این پرسش که شرکت‌های بخش خصوصی در حوزه صنعت آلومینیوم با چه مشکلاتی روبه‌رو هستند، گفت: در سال گذشته (۱۳۹۹) شرکت‌های پایین‌دستی صنعت آلومینیوم نسبت به گذشته وضعیت بهتری را تجربه کردند.

گودرزی اظهار کرد: چون کشور با مشکلات ارزی روبه‌رو است، بنابراین ایران با کمبود واردات مواجه است.

مدیرعامل شرکت آلومینیوم پارس افزود: محدودیت واردات، توانسته است در بخش کمیت و کیفیت به شرکت‌های بخش‌خصوصی کمک کند. گودرزی در پایان بیان کرد: تحریم‌ها به صنایع پایین‌دستی کمک کرده و در واقع می‌توان گفت در حال حاضر صنایع پایین‌دستی از ظرفیت مناسب برای رشد و توسعه برخوردار هستند.
تاریخ انتشار : شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۲۵
کد مطلب: 56508
 
مرجع : روزنامه دنیای اقتصاد