گروه تجهيزات و ماشين آلات
 
قطعات ماشین آلات معدنی در پارک علم و فناوری کرمان بومی‌سازی شد
گروه تجهيزات و ماشين آلات - رییس پارک علم و فناوری استان کرمان از بومی سازی ۶۰ قطعه ماشین آلات معدنی توسط فناوارن جوان این پارک در راستای کاهش وابستگی به خارج از کشور و صرفه جویی ارزی خبر داد.
 
به گزارش ماین نیوز، مسعود ترکزاده روز دوشنبه افزود: شرکت مانا از واحدهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کرمان موفق به بومی سازی انبوه ۶۰ قطعه از ماشین آلات معدنی شده است که نقش موثری در تامین نیازهای معادن استان و کشور دارد.

وی تصریح کرد: تمام طراحی و ساخت این محصولات طی یک پروژه چند مرحله ای، توسط جوانان متخصص و خوش فکر این شرکت دانش بنیان کرمانی انجام شده است که از توان فنی و مهارت تیم تخصص و توسعه این شرکت خبر می دهد.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمان بیان کرد: طراحی، ساخت و تولید انبوه انواع کوپلینگ و چرخ دنده ماشین آلات معدنی، رول بیرینگ بزرگ، کریر دامپ تراک ۱۰۰ تن، ترکس، سوکت ­های برق فشار قوی و ساچمه کف گرد و غیره از جمله دستاوردهای بومی سازی شرکت دانش بنیان مانا کرمان محسوب می شود.

وی با اشاره به نیاز مبرم معادن کشور به قطعات معدنی تاکید کرد: انواع چرخ دنده­ های بزرگ و کوچک، انواع کوپلینگ­ها و فلنج دمپرها، اسپراکت، انواع PTO تراک­ های معدنی و غیره از جمله قطعاتی است که توسط شرکت مانا به طور کامل تولید شده است.

ترکزاده اظهار داشت: برخی از قطعاتی که توسط این شرکت دانش بنیان تولید شده است از پیچیدگی و طراحی و ساخت خاصی برخودار بودند و برای تامین نیاز به واردات از خارج از کشور و صرف هزینه و وقت زیادی بود.

وی افزود: قطعات تولیدی بومی سازی شده کیفیتی درحد استاندارد و موارد مشابه خارجی دارد و این واحد دانش بنیان پارک علم و فناوری کرمان هم اکنون آماده اخذ سفارشات از ارگان ها و مجموعه های صنعتی و معدنی است.

در حال حاضر حدود ۲۰۰ واحد فناور و ۶۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمان در زمینه های آی تی، کشاورزی، پزشکی، نانو، مکانیک، عمران و غیره فعالیت دارند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۲۹
کد مطلب: 54800
 
مرجع : خبرگزاری ايرنا